به خدا تقصیر من نیست!
اشاره: چند ماه پیش، در وبگردی هایم به وبلاگ «انتخابات مجلس نهم ساوجبلاغ، نظرآباد و طالقان» به نشانی http://sntm9.parsiblog.com/ برخوردم. وبلاگی نوپا که با پنج نام مستعار، تلاش می کند که اخبار انتخابات دوره نهم مجلس شورای اسلامی در شهرستان های ساوجبلاغ، نظرآباد و طالقان را بازتاب دهد. طبق عادت با هدف دسترسی آسان خود و خوانندگان فهیم وبلاگ «ساوجبلاغ پژوهی»، آن را لینک (link) کردم. یعنی نشانی آن وبلاگ را به وبلاگم پیوند زدم. هر نوجوان آشنا به فضای مجازی به این نکته معمولی وبلاگ نویسی آگاهی دارد که «لینک» یک وبلاگ یا سایت لزوما" به منزله تایید محتوای آن نیست. اما متاسفانه عده ای فرهنگ ناشناس در دو شهرستان ساوجبلاغ و نظرآباد، دانسته یا نادانسته از لینک وبلاگ یاد شده نتیجه گرفتند که نویسنده وبلاگ ساوجبلاغ پژوهی، وبلاگ یاد شده را هم مدیریت می کند!؟ متاسفانه تخریب ها و تحلیل های ناروای آنان، پیامد نتیجه گیری غلطشان بود. امان از بی دانشی و بی تقوایی فرهنگ ستیزان به اصطلاح مسئول. به ناچار و با هدف دوری از موضع اتهام، لینک وبلاگ یاد شده را حذف کردم. آن حذف، واکنش وبلاگ «انتخابات مجلس نهم ساوجبلاغ، نظرآباد و طالقان» را در پی داشت و پاسخ کوتاه بنده که متن آن دو نوشته را در ادامه مطلب بخوانید.
* * * * *
یادداشت کوتاه وبلاگ «انتخابات مجلس نهم ساوجبلاغ، نظرآباد و طالقان»
یه چند روزی بود که بچه ها شروع به راه اندازی وبلاگ کرده بودند، متوجه شدیم که آقای عسکری که بدون اغراق یکی از جوانان پژوهشگر موفق شهرستان است دعوت ما را پذیرفته و لینک وبلاگ را در وبلاگ وزین و با محتوی «ساوجبلاغ پژوهی» قرار داده که باعث خوشحالی و امیدواری اعضای گروه گردید و این امر را جزو موفقیت خود می دانستیم ولی مدتی است ایشان لینک وبلاگ ما را حذف کرده اند با اینکه لینک های زیادی در وبلاگ خود در مورد ساوجبلاغ قرار داده اند که مدت های طولانی است به روز نشده اند. حالا نمی دانیم کدام حرف ما به مذاق ایشون خوش نیمود. 9 مرداد 1390.
پاسخ نویسنده وبلاگ ساوجبلاغ پژوهی
با درود خدمت دوستان گرامی و ناشناس وبلاگ «انتخابات مجلس نهم ساوجبلاغ، نظرآباد و طالقان».
در پی درج مطلبی کوتاه در تاریخ 9 امرداد 1390 در آن وبلاگ، نکاتی چند خدمت شما دوستان نادیده ام، عرض می کنم: 1) شاید نخستین تفاوت نگاه بنده و شما در این است که ریشه ها و دلایل مشکلات عدیده دو شهرستان ساوجبلاغ و نظرآباد را من بیشتر «فرهنگی» می دانم تا «سیاسی» و «جناحی». به همین جهت خود را بیشتر «فعال فرهنگی» می دانم تا «فعال سیاسی». 2) همانگونه که مرقوم فرمودید، بنده وبلاگ شما را در همان روزهای آغازین، با هدف دسترسی آسان خود و خوانندگانم، در وبلاگ «ساوجبلاغ پژوهی» لینک کردم اما به دلیل توسعه نایافتگی فرهنگی، برخی افراد بی بضاعت که پاره ای پست ها را هم در این دو شهرستان مظلوم اشغال کرده اند، شروع به نشر شایعه کردند که چه نشستید که «حسین عسگری» بار دیگر وبلاگی «خطرناک» و «سیاسی» راه اندازی کرده و آب به آسیاب دشمن می ریزد! آنها بی پروا و به دروغ تلاش کردند که وبلاگ شما را به نام بنده تمام کنند. تنها دلیل آن افراد بی تقوا و بی فضیلت، لینک وبلاگ شما بود. به برخی افراد سمج آن جمع مدعی فرهنگ و نظارت، چندباره توضیح دادم که «لینک» به معنای «مدیریت» وبلاگ نیست اما آنها همچنان از من می خواستند که دست از این کار «تفرقه انگیز» بردارم!؟ بنده برای خروج از موضع تهمت که سیره حضرات اهل بیت علیهم السلام است، متاسفانه لینک وبلاگ شما را حذف کردم.
در ثانی بنده به وبلاگ شما که با پنج نام مستعار اداره می شود و بعضا" مطالب و اخبار سست و غیر روشمند هم منتشر می کند، انتقاد جدی دارم. ای کاش با «نام اصلی» و با رعایت «اخلاق حرفه ای» وارد حوزه حساس و ظریف «نقد» می شدید. گمان کنم آن موقع بیشتر اثرگذارتر می بودید. 3) صادقانه و صمیمانه عرض کنم که در این زمانه عسرت و غلبه رکود و عافیت طلبی، دغدغه اجتماعی شما قابل ستایش است اما باید قبول کرد که نقد هم آداب مخصوص به خودش را دارد. 4) اغلاط تایپی و نگارشی مطالب درج شده در وبلاگتان را هم جدی بگیرید. گاهی اوقات بسیار ملال آور می شود. در هر صورت از ابراز لطفتان به وبلاگ ساوجبلاغ پژوهی، صمیمانه ممنونم. حسین عسگری. 14 امرداد 1390/ شهرستان نظرآباد.